MENSEN VERTELLEN …

 

Na een jarenlange zoektocht bij artsen, fysiotherapeuten en een revalidatie traject van 6 maanden, ben ik met enige argwaan naar atlascorrectie geweest. De pijn was nauwelijks nog te verdragen en ik was wanhopig. De eerste behandeling gaf mij al enige verlichting. Bij de tweede afspraak heb ik mijn klachten nog eens duidelijk besproken met Jolanda en het wonder geschiede, ze begreep mijn pijn als geen ander en heeft me ontzettend goed geholpen. Dit is nu een aantal dagen geleden en ik voel me iedere dag een beetje sterker worden.

‘Ik raad dit zeker aan voor mensen die veel problemen hebben met hun spieren!

J. Maas

 

Na 25 jaar pijn in 1 uur verlost van alles, dit is mijn ervaring bij Praktijk Rock. Ik wilde graag een grote reis maken maar kon dit niet vanwege pijn in mijn liezen, heupen, rug, benen en schouders zeg eigenlijk maar mijn hele lichaam. Na een tip van de Noordeinde Clinic waar ik voor mijn bindweefsel onder behandeling was ben ik bij Praktijk Rock terecht gekomen. Als het reguliere circuit je niet meer kan helpen ga je in het alternatieve zoeken. Wat ben ik blij in 1 behandeling van al mijn pijnen verlost, mijn atlas was gekanteld en stond scheef. In een uurtje werd hij d.m.v. de behandeling recht gezet en kon ik mijn nek weer draaien. 10 jaar geleden zijn er foto´s gemaakt mijn nek was versleten, artrose zeiden ze. En nu draai ik mijn nek als een uiltje 😉 Wat ook compleet verdwenen is zijn mijn hartritme stoornissen. Conclusie van dit alles is dat ik mijn leven weer terug heb en een hele grote rondreis door China heb gemaakt. Dank je wel Jolanda!!!!!

‘Na 25 jaar pijn in 1 uur verlost van alles. Dank je wel Jolanda!!!’

Gerardine

 

‘Al helpt het maar een klein beetje, dan zal ik al heel blij zijn’ zei ik tegen Jolanda bij mijn eerste afspraak voor een atlas-correctie. Jaren lang heb ik met pijnklachten rondgelopen aan nek, schouder, boven-en-onderrug en bijna dagelijks hoofdpijn. Na de best wel pijnlijke behandeling voelde ik al meteen verschil. Het gevoel dat er ‘iets vast zat’ in mijn onderrug was dezelfde dag al weg. Nu kan ik eindelijk mijn broek weer staande aantrekken, mijn hoofd weer verder draaien en ik heb véél minder vaak hoofdpijn. Wel had ik een paar dagen een ‘beurs’ gevoel in mijn nekspieren maar dat vond ik wel logisch. Ook werd het gebied rond mijn sleutelbeen (die 10 jaar geleden gebroken is geweest) pijnlijk, maar dat trok na 2 dagen weer weg. Ik voel wel dat mijn lichaam moet ‘wennen’ aan de nieuwe situatie/houding. Na de tweede afspraak en tevens een wat mildere/ kleinere behandeling voelde ik ook een verdere verlichting in de rugspieren. Ik heb begrepen dat deze behandeling nog maanden na kan werken. Maar zo’n verschil, nu al, had ik niet durven hopen. Ik ben Jolanda erg dankbaar!

‘Al helpt het maar een klein beetje, dan zal ik al heel blij zijn. Ik ben Jolanda erg dankbaar!’

H. Taal

AANGESLOTEN BIJ:

Formulieren en documenten voor patiënten

Intake Formulier voor Atlas zone therapie

Klik op bovenstaande link en download gaat starten. Vul het formulier thuis in en neem het mee naar de eerstvolgende afspraak.

Blijf op de hoogte