DE TARIEVEN

Voor de Atlas-zone therapie

VERGOEDING DOOR ZIEKTEKOSTENVERZEKERAARS

Atlas Zone Therapie zit niet in het basispakket. Indien u tenminste een ‘aanvullende verzekering’ hebt betaalt de ziektekostenverzekeraar meestal een deel – soms de gehele som – van de behandelingskosten. 

Jolanda is geregistreerd bij het AGB (code op aanvraag) en is aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en het Register Beroepsbeoefenaren Complimentaire Zorg (RBCZ). Ze is in bezit van medische basiskennis MBK op hogeschool niveau volgens de PLATO norm.

Op de website van uw verzekeraar kunt u zien of zij de hier genoemde beroepsvereniging(en) vermelden als zijnde voor vergoeding in aanmerking komend.

.

KOSTEN BEHANDELING

Atlas Zone Therapie bestaat uit 2 sessies, en kost 395,- euro. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de prijs 295 euro voor de 2 sessies.

U betaalt het gehele bedrag bij de eerste behandeling. Pin en contant betalen is mogelijk.

DUUR BEHANDELING

De eerste behandeling neemt een uur in beslag, de tweede sessie duurt ca. 40 minuten. Iedereen krijgt bij ons alle aandacht. Houdt u er daarom rekening mee, dat het kan gebeuren dat u even moet wachten.

WIJZIGEN AFSPRAAK

Bij verhindering wordt u verzocht uiterlijk 24 uur van te voren bericht te geven.

Bij afzegging binnen 24 uur voor een afspraak, of bij niet komen voor een afspraak zonder af te zeggen, brengen wij u 50,- euro in rekening. Als u een afspraak wijzigt, vergeet svp dan ook niet de vervolgafspraak te wijzigen.

AANGESLOTEN BIJ:

Blijf op de hoogte