Tarieven en vergoedingen de Atlas Zone Therapie

Voor soul, mind & body

KOSTEN BEHANDELING

Atlas Zone Therapie bestaat uit 2 sessies, en kost 225,- euro. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de prijs 165 euro voor de 2 sessies.

U betaalt het gehele bedrag bij de eerste behandeling. Alleen contant betalen.

DUUR BEHANDELING

De eerste behandeling neemt een uur in beslag, de tweede sessie duurt ca. 40 minuten. Iedereen krijgt bij ons alle aandacht. Houdt u er daarom rekening mee, dat het kan gebeuren dat u even moet wachten.

WIJZIGEN AFSPRAAK

Bij verhindering wordt u verzocht uiterlijk 24 uur van te voren bericht te geven. Bij afzegging binnen 24 uur voor een afspraak, of bij niet komen voor een afspraak zonder af te zeggen, brengen wij u 50,- euro in rekening. Als u een afspraak wijzigt, vergeet svp dan ook niet de vervolgafspraak te wijzigen.

VERGOEDING DOOR ZIEKTEKOSTENVERZEKERAARS

Atlas Zone Therapie zit niet in het basispakket. Indien u tenminste een ‘aanvullende verzekering’ hebt betaalt de ziektekostenverzekeraar meestal een deel – soms de gehele som – van de behandelingskosten. 

Jolanda is geregistreerd bij het AGB (code op aanvraag) en is aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en het Register Beroepsbeoefenaren Complimentaire Zorg (RBCZ). Ze is in bezit van medische basiskennis MBK op hogeschool niveau volgens de PLATO norm.

Op de website van uw verzekeraar kunt u zien of zij de hier genoemde beroepsvereniging(en) vermelden als zijnde voor vergoeding in aanmerking komend.

.

DE THERAPIE

Atlas Zone Therapie is een neuro-musculaire behandeling (géén manipulatie) waardoor de atlas de gelegenheid krijgt zich op de meest optimale plaats te positioneren. Dit gebeurt met behulp van een in Zwitserland ontwikkeld apparaat. Het is een heel precieze methode, waarbij een …

DE OORSPRONG

Bij bijna iedereen bevindt de eerste nekwervel (de atlas) zich niet in de optimale, natuurlijke positie. Bij een groot deel van de mensen blijkt dat de atlas gekanteld of geroteerd staat. Dit kan zo zijn vanaf de geboorte, maar ook ontstaan of verergeren door bijvoorbeeld een ernstige val of whiplash.

DE KLACHTEN

Door de scheefstand van de atlas worden de andere nekwervels ook in een scheefstand geduwd, waardoor de bloedtoevoer naar de hersenen verstoord wordt. Het gevolg hiervan is te weinig bloed- en zuurstof toevoer naar de hersenen, die daardoor niet optimaal kunnen functioneren …

ATLAS ZONE THERAPIE

Atlas Zone Therapie is een neuro-musculaire behandeling (géén manipulatie) waardoor de atlas de gelegenheid krijgt zich op de meest optimale plaats te positioneren. Dit gebeurt met behulp van een in Zwitserland ontwikkeld apparaat. Het is een heel precieze methode, waarbij een zeer individuele aanpak nodig is, afhankelijk …