Over Jolanda

Mijn naam is Jolanda Oosterwolde. Ik ben in 2007 Praktijk Rock gestart. Dit is een praktijk voor Integratieve Psychotherapie, massages en de Atlas Zone Therapie.

Het werken met mensen is mijn passie, zodat zij gezonder en gelukkiger kunnen worden en het ware doel van hun leven gaan ontdekken.

Als therapeut leer ik de meest uiteenlopende mensen kennen.
Het is bijzonder om hun talenten, mogelijkheden, dromen en passies te mogen leren kennen. En het is daarbij een voorrecht om te zien hoe ze uiteindelijk hun hindernissen overwinnen en tot bloei komen.

ALS THERAPEUT

Als therapeut lever ik een belangrijke bijdrage aan dit zowel fysieke als emotionele proces. Ik heb veel ervaring, kennis van zaken en dit combineer ik met oprechte aandacht, rust en inlevingsvermogen, maar ook met creativiteit en humor.

In mijn praktijk schenk ik aandacht aan de psychische, sociale, lichamelijke en spirituele aspecten in ons leven, omdat ik heb ervaren dat het één niet te scheiden is van het ander.

In de loop van de jaren heb ik mij verdiept in vele soorten therapieën die ook weer op allerlei manieren toegepast en geïntegreerd worden in mijn behandelingen. Mijn missie en intentie is om mensen uit te nodigen en te ondersteunen om (weer) in hun eigen kracht te gaan staan en het denken (weer) te verbinden met hun hart.

Ik maak gebruik van mijn brede achtergrond – o.a. met Integratieve Psychotherapie, als coach en Atlas Zone Therapie prof – en veel levenservaring.

ERVARING MET ATLAS ZONE THERAPIE

Na twintig jaar Whiplash klachten te hebben gehad en twee jaar met een nekhernia te hebben gelopen en talloze behandelingen verder kwam de Atlas Zone Therapie op mijn pad, sindsdien ben ik pijnvrij en kan alles weer doen waar ik zin in heb.

Op mijn werkveld voor integratieve psychotherapie kwam ik regelmatig mensen tegen met onverklaarbare fysieke klachten. Deze mensen werden door de huisarts verwezen omdat de klachten aanhielden.
Na vele mensen te hebben doorgestuurd voor deze behandeling heb ik besloten om deze opleiding te gaan volgen en sindsdien pas ik de Atlas-zone behandelingen toe in mijn praktijk. Het is een geheel veilige en in principe eenmalige behandeling waarbij de atlas weer in zijn optimale positie wordt gebracht.
Ik ben iedere keer weer verrast door de geweldige veranderingen die mensen zien en voelen na een Atlas Zone Therapie.

EIGEN STIJL

Inmiddels heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld waarbij de verschillende behandelvormen worden gecombineerd.

Om mensen nog beter te kunnen begeleiden in hun proces heb ik de volgende studies succesvol afgerond:

• Opleiding Atlas Zone Therapie
• Integratieve psychotherapie
• Opleiding relatie en gezinstherapie
• EMDR en veel meer

Voor verdere verbreding van mijn kennis volg ik regelmatig de deskundigheidsbevorderingstrajecten. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

AANGESLOTEN BIJ:

Blijf op de hoogte