Jolanda Oosterwolde, mijn verhaal

In mijn achteruit kijk spiegel zag ik hem naderen met grote snelheid. Het was beangstigend want ik stond stil en ik zag dat hij in gesprek was. En blijkbaar niet in gaten had, dat ik stilstond bij een verkeerslicht.  Binnen een paar seconden was het raak, ik voelde die klap en vloog naar voren. Het ging zo snel dat ik niet wist  wat mij overkwam. Van schrik sprong ik uit de auto en trillend op mijn benen liep ik naar diegene die mij had aangereden. De bijrijder was er ernstig aan toe. Uiteindelijk werd hij met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Uiteindelijk mocht naar huis. Blijkbaar  voelde ik door de adrenaline in mijn lijf, op dat moment geen pijn. Ik besefte toen niet dat dit ongeval, mijn leven drastisch zou veranderen en dat voor ruim twintig jaar. Reeds de volgende ochtend werd ik wakker en voelde mijn nek stijf aan. Ik kon mijn nek niet meer draaien, ik had hoofdpijn en ik had pijn in mijn onderrug.  De klachten namen met de dag toe en binnen drie maanden kwam ik in de ziektewet terecht.

Niet meer vanzelfsprekend

Zaken die mij vroeger goed afgingen waren ineens niet meer vanzelfsprekend. Ik kon mij niet meer concentreren, licht kon ik niet meer verdragen, elke dag hoofdpijn. Daarnaast liet ik vanwege krachtverlies dingen uit mijn handen vallen. Een kopje thee vasthouden was al te belastend. Mijn nek protesteerde meteen.

Douche-momenten en tandenpoetsen waren een drama. Ik deed daar anderhalf uur over.

Kortom, mijn leven was compleet veranderd en ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ik heb in  de loop der jaren, tientallen verschillende behandelvormen gehad. Van fysiotherapie naar osteopathie, chiropractie,  verschillende soorten massages, noem het maar op. Je kon het zo gek niet bedenken; alles probeerde ik uit. Helaas leverde geen van deze behandelingen mij het gewenste resultaat. De klachten verergerden en ik werd met de dag radelozer.

 Ik zag geen uitweg meer. Totdat ik iemand ontmoette die mij vertelde over de Atlas zone therapie die zij had gekregen en waar zij vol lof over sprak.

Omdat niets voor mij had gewerkt, had Ik mij eerder voorgenomen om me nergens meer te laten behandelen. Maar door het enthousiasme waarmee deze persoon het verhaal vertelde, besloot ik om deze behandeling ook te ondergaan.

Afspraak Atlas Zone

Ik maakte een afspraak, werd behandeld en wat denk je?… Er ging een wereld voor me open. Binnen zes weken was ik zo goed als pijnvrij. De lichamelijke tests die voor de behandeling niet goed uitvoerbaar waren bleken na de behandeling een fluitje van een cent te zijn. Ik kon weer normaal draaien met mijn nek, hoofdpijn was weg, tintelingen weg, pijn in mijn onderrug weg.

Na deze prachtige ervaring, heb ik heel veel vrienden en kennissen geadviseerd om ook te gaan voor de atlas zone therapie. Ook zij waren na de behandeling laaiend enthousiast.

Voor mij was dat de motivatie om me in deze effectieve therapie te gaan bekwamen. Dat heeft geresulteerd in het feit dat ik nu reeds jaren als Atlas zone therapeut, cliënten behandel met verscheidene klachten als; whiplash, migraine, verschillende vormen van hoofdpijn, torticollis, niet goed kunnen draaien met de nek, rugpijn, beenlengte verschil, schouderklachten, gespannen nekspieren, stijve/ gespannen spieren, tintelingen, triggerpoints, nek- en rughernia. 

Werken aan het lichamelijk herstel van cliënten geeft mij een enorme voldoening. Graag ga ik samen met u het traject van .

Heeft u ook lichamelijke klachten en wilt u weer pijnvrij door het leven, neem dan contact met mij op.

AANGESLOTEN BIJ:

Blijf op de hoogte